Mega Moolahin potti huitelee tällä hetkellä maailmanennätyslukemissa.

Brittisotilas Jonathon Heywood pääsi 13.2 miljoonan punnan päävoitollaan Guinnessin ennätystenkirjaan lokakuussa 2015.

Jonathonin posketon Mega Moolahin Mega Jackpot-voitto on suurin koskaan online-kolikkopeleistä voitettu potti, mutta seuraava voittaja tulee korvaamaan Jonathonin paikan ennätystenkirjan seuraavassa painoksessa. Nyt on siis mahdollisuus sekä rikastua että tehdä historiaa.

Millainen peli Mega Moolah on?

Mega Moolahissa Afrikan savannien eläimet on kiinnostavalla tavalla yhdistetty kasinopelien peruselementtien, kuten wildien, scattereiden ja freespinnien kanssa satunnaisesti avautuvaan bonuspeliin, jossa pääset tavoittelemaan sitä varsinaista miljoonien jättipottia.

Afrikkateemainen Mega Moolah tarjoaa useita mahdollisuuksia kunnon palkintoihin innovatiivisella ja uniikilla 5 rullan ja 25 voittolinjan yhdistelmällä sekä onnenpyörämäisellä jackpot-pelillään. Leijonat toimivat Wild-symboleina ja voivat tuplata voittosi. Metsästäjäpalkinnot toimivat scattereina ja osa niistä johtaa sinut freespinnehin, jotka on esiasetettu 3-kertaistamaan niistä saadut voittosi.

Miten Mega Moolahin potti on määritetty?

Mega Moolahissa on yhteensä neljä progressiivista jättipottia, jotka voit voittaa onnenpyörämäisestä bonuspelistä. Progressiiviset potit ovat Mini, Minor, Major ja Mega Jackpot, joista Mega Jackpot on luonnollisesti se elämän mullistava miljoonapotti, jota pelissä lähtökohtaisesti tietenkin tavoitellaan. 

Mega Moolahin Mega Jackpotin, nimensä mukaisen miljoonan alkupotin, on asettanut pelintarjoaja Microgaming. Pelaajien panoksesta pieni osa siirtyy osaksi jackpotteja, jolloin potti kasvaa progressiivisesti sitä mukaa, kun pelaajat pelaavat peliä. Jackpot-bonuspeli avautuu satunnaisesti, jotta kaikilla pelaajilla panoksesta huolimatta olisi yhtäsuuret mahdollisuudet voittaa myös Jackpot. Jackpot-bonuspelin käynnistyessä onnepyörä ilmaantuu ruutuun peruspelin päälle. Pelaaja pyöräyttää onnenpyörää nähdäkseen voittonsa. Joka pyöräytys voittaa. 

 

 

Viimeisimmät voitetut Mega Moolah Jackpotit 

2018 Mega Moolahin jättipotti on pudonnut pelaajien taskuihin jo kuusi kertaa. Keskiarvo poteilla on ollut n. 5 miljoonaa. Yksikään toinen jackpot-peli ei pääse lähellekään Mega Moolahissa jaettuja yksittäisiä jättipotteja.

 

Valuejackpots näyttää ja kertoo sinulle ajantasaista tietoa poteista ja pelipaikoista. Algoritmimme arvottaa ne valmiiksi, ettei sinulla mene turhaa aikaa kalkuloidessa parasta peliä ja pelipaikkaa, samalla kun joku tuurilla vetää potin ohitsesi. Tarkista siis nopeasti faktat sekä meidän tuorein Value ja suuntaa pelaamaan, sillä nyt nopeus ratkaisee.