Super Lucky Frog

Super Lucky Frog on jo melko kunnioitettavaan ikään ehtinyt, NetEntin tuottama jackpot-peli, joka vetoaa pelaajiin yhä tänäkin päivänä. Suurin syy jatkuvalle suosiolle on varmasti pelin sisältämät kolme kasvavaa jättipottia. Kolikkopelejä nykyään valmistuu jatkuvasti, mutta jättipottipelejä ei kuitenkaan tehtailla yhtä samalla innostuksella ja näin myös nämä hieman vanhemmat pelit pääsevät pitämään pintansa. Se on ihan mukavaa. Kaiken EI aina tarvitse muuttua!

Pelissä on viisi (5) kelaa ja kolme (3) riviä. Voittolinjoja on 25 kipaletta. Peli sisältää bonuspelin (joka on siis se kaikista tavoitelluin ominaisuus, sillä sieltä päästään käsiksi pääpotteihin) sekä ilmaiskierroksia.

Super Lucky Frog on tunnelmaltaan erittäin rentouttava ja rauhallinen peli, mikä on aika uskomatonta, kun otetaan huomioon millaisia voittoja tästä pelistä voi parhaimmillaan saada. No, tämä rauhoittava tunnelma on vain jälleen yksi osoitus siitä, miten monipuolisia NetEntin pelit voivat parhaimmillaan olla!

Pääpotissa on tavallisesti useita kymmeniä tuhansia euroja, joita tavoitellaan värikkään, eläinteemaisen pelin tuoksinassa. Tästä saammekin oivan aasinsillan pelin symboleihin, aasia niistä ei tosin löydy:

 

Super Lucky Frog ja sen erilaiset symbolit

Pelin symbolit ovat eläinaiheisia ja sellaisia söpistelyhahmoja, joita katselee peliruudukolla ihan mielellään. Näitä ovat muun muassa perhonen, etana, leppäkerttu, orava, koiraa etäisesti muistuttava siivekäs olento, pieni tonttu sekä yksisarvinen. Lisäksi settiin kuuluu kärpässieni, mikä nyt sinänsä ei ehkä täytä söpöyden tunnusmerkkejä, mutta menkööt.

Wildin virkaa toimittaa tonttu, bonussymbolina nähdään lentävä sammakko ja scatterina häärii keijukainen. Scatter käynnistää muuten ilmaiskierrokset.

Ilmaiskierroksista mainittakoon tässä kohtaa se, että tarjolla on jopa 30 ilmaiskierrosta kerralla. Kierrokset määräytyvät aina sen mukaan, miten monta keijukaissymbolia keloille osuu. Kolmella keijulla saa 10, neljällä 20 ja viidellä 30 ilmaiskierrosta.

 

Super Lucky Frogin jättipotissa on useita kymmeniä tuhansia euroja

Super Lucky Frogin päävoitto on siis se, mitä varmastikin suurin osa pelaajista lähtee tavoittelemaan. Mahdollisuus jättipotin voittoon avatuu bonuspelissä, jota kutsutaan nimellä Jackpot Game. Täällä siis on tarjolla kolme erikokoista, progressiivista jättipottia, jotka ovat Froggy Jackpot, Lucky Jackpot sekä Super Jackpot.

Froggy-potin arvo on yleensä joitakin satoja euroja, Luckyn napatessa pääsee nauttimaan todennäköisesti jo useammasta tuhannesta eurosta ja Super-potti on tavallisesti useita kymmeniä tuhansia. Esimerkiksi tätä peliesittelyä kirjoittaessa pääpotissa on jo 55 000 euroa. Ei siis mitään pikkuhiluja.

 

Miten voittaa Super Lucky Frogin päävoitto?

Pelissä on tosiaan yhteensä kolme jättipottia, joista jokainen on luonteeltaan kasvava. Pääpoteista pääsee pelaamaan vasta bonuspelissä, eli peruspelissä hankitaan pienempiä voittoja ja kärkytään mahdollisuutta päästä itse bonuspeliin. Ja miten sinne nyt sitten päästään?

Bonuspeliin päästään silloin, kun keloille ilmestyy kolme tai neljä bonussymbolia (eli lentävää sammakkoa). Täällä pelaajaa odottaa värikäs onnenpyörä. Mitä suuremmat panokset pelaajalla on, sen suurempi todennäköisyys on voittaa myös se kaikista suurin jättipotti. Tämähän on tuttua huttua monesta muustakin kolikkopelistä – mitä enemmän panostat, sen paremmat mahdollisuudet on saada voittoja.

Tasoja on 4 ja kolikon arvo on 0,01 – 0,50. Peli mahdollistaa siis hyvin monentyyppisen pelaamisen ja sopii näin kaikille pelaajille.

 

Päävoitto on osunut myös Suomeen

Kuten aina, meille suomalaisille on ollut myös tässä pelissä onni myötä. Vuonna 2017 nimittäin eräs onnekas suomalaispelaaja pyöritteli Super Lucky Frogin keloja ja kappas, kappas, vain muutaman minuutin pelaamisen jälkeen hänelle osui pelin suurin pääpotti, joka oli tuolloin 34 175, 53 euroa.

Okei, eihän tällaiset potit tietty vedä vertoja kaikista suurimmille progressiivisten jättipottipelien päävoitoille, mutta kyllä tuollainen reilu kolmekymmentä tonttua kelpaisi varmasti itse kullekin.

Parhaat Super Lucky Frog -peliä tarjoavat kasinot

 • midi 1 517€
  mini 153€
     
  Nordicbet Value 113%
 • midi 907€
  mini 231€
     
  Expekt Value 110%
 • midi 1 520€
  mini 114€
     
  Cashmio Value 100%
 • midi 1 520€
  mini 114€
     
  Ikibu Value 100%
 • midi 1 520€
  mini 114€
     
  Dunder Value 100%
 • midi 909€
  mini 111€
     
  Mr. Green Value 93%
 • midi 731€
  mini 167€
     
  Royal Panda Value 90%
 • midi 2 588€
  mini 562€
     
  Leo Vegas Value 90%
 • midi 3 802€
  mini 549€
     
  Betsson Value 90%
 • midi 1 722€
  mini 586€
     
  Wunderino Value 90%
 • midi 732€
  mini 497€
     
  Betsafe Value 87%
 • midi 1 915€
  mini 432€
     
  Miami Dice Value 87%
 • midi 1 337€
  mini 75€
     
  Casumo Value 87%
 • midi 2 500€
  mini 528€
     
  Kolikkopelit Value 85%
 • midi 2 500€
  mini 528€
     
  Unibet Value 85%
 • midi 2 476€
  mini 527€
     
  Rizk Value 84%
Nappaa Cashmiolta posketon Value Mega Moolahiin!
NÄYTÄ
Pelisuositus

Mega Moolahin jättipotti sen kun kasvaa.

Avaa pelitili ja nappaa potti muiden nenän edestä.

Cashmio Value 97%
Mega Jackpot 2 601 923€
Midi 10 004€
Mini 100€